Добредојдовте во првиот Проект билтен

“Добредојдовте на страниците на првиот Билтен со информации за активностите, главната мисија и целната група на проектот YOU_WEEN!.

Следете ги страниците со сите наши вести!“

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin