НОВОСТИ

you_ween_newsletter_3

Новата платформа YOU WEEN е отворена!

Кои се последните новости во проектот YOU_WEEN!? Платформата за млади жени YOU WEEN е отворена >> www.platform.youween.eu Интересни ресурси Зелени предизвици Што друго? Погледни!  

БИЛТЕН 2

Новости: 4-дневна обука во Полска Тренерски кругови со млади жени Едукативни видеа Најнови вести од секторот: COP26

Добредојдовте во првиот Проект билтен

“Добредојдовте на страниците на првиот Билтен со информации за активностите, главната мисија и целната група на проектот YOU_WEEN!. Следете ги страниците со сите наши вести!“