Новата платформа YOU WEEN е отворена!

you_ween_newsletter_3

Кои се последните новости во проектот YOU_WEEN!? Платформата за млади жени YOU WEEN е отворена >> www.platform.youween.eu Интересни ресурси Зелени предизвици Што друго? Погледни!  

БИЛТЕН 2

Новости: 4-дневна обука во Полска Тренерски кругови со млади жени Едукативни видеа Најнови вести од секторот: COP26

Добредојдовте во првиот Проект билтен

“Добредојдовте на страниците на првиот Билтен со информации за активностите, главната мисија и целната група на проектот YOU_WEEN!. Следете ги страниците со сите наши вести!“  

Why is it so important to involve young women in green entrepreneurship?

In our First Coaching Circles Session, staff and youth workers of YOU WEEN identified what young women can bring to the table in green entrepreneurship, rural enterprise and sustainability, such as: Equity for All Female Perspectives and New Ideas Modernising and Dismantling Patriarchal Systems Diversity and Inclusion Better work-life balances Government and public sector support […]